Inledning

2021-08-28 17:54

WebbMotell - Det prisvärda alternativet för era hemsidor

Grymt Koncept! Vårt Premium webbhotellkonto är något utöver det vanliga. Ni får en helt egen server för er själv. Ni konkurrerar inte med någon annan om CPU och minne, allt är ert! Och detta till ett pris som motsvarar ett vanligt webbhotell. Vi erbjuder också två instegskonton, Start och Standard. Dessa är vanliga webbhotellkonton där ni delar resurser som CPU och minne/RAM med andra kunder.

Detta är vår supportportal för denna produktlinje. Webbmotell kommer som standard utan support, förutom då felanmälan. Många kunder klarar sig helt utan support och då vill vi ge dem möjlighet att inte heller behöva betala för andras support, bara för deras egen support.

Denna portal är tänkt att vara ett komplement till support som en självhjälp, men också med möjligheten att ställa frågor. Frågor ni ställer besvaras av andra hjälpfulla kunder eller i mån av tid av vårt supportteam. Här hjälper vi varandra. För att ställa frågor behöver ni skapa ett konto och logga in.