Hur du hittar din iCloud-kalender-URL

2023-08-14 17:44

Om du är iCloud-användare och du har funnit ett behov av att dela ut en kalender till en applikation via en URL, har du förmodligen stött på ett antal hinder. Med en kalender-URL kan du använda den för att prenumerera på en kalender i ett program utanför Apples universum (som med Google eller Thunderbird/Lightning). Att hitta webbadressen till en offentlig kalender är väldigt enkelt:

1. Logga in på iCloud.
  2. Öppna Kalender-appen.
  3. Klicka på den nedtonade "trådlös"-ikonen.
  4. Klicka på Offentlig kalender.
  5. Kopiera den givna webbadressen (den börjar med webcal).

Du kan sedan använda den webbadressen för att prenumerera på kalendern i fråga.